пятница, 2 июля 2010 г.

Борис Жебровский, первый заместитель Министра образования и науки Украины, поздравил украинскую команду с победой на Международном финале

Міністерство ocвiти i науки України щиро вітає українську команду, яка отримала перемогу у Міжнародному Чемпіонаті зi стратегічного менеджменту Global Management Challenge Ukraine.
За останні роки зміни в навколишньому середовищi бізнecy стали більш швидкими. Як результат, у розвинутих країнах велике число компаній зіштовхнулося з одними i тими ж проблемами: уповільнення росту, зниження рентабельності, втрата частки на ринку тощо.
У відповідь на це були розроблені численні пропозиції з відновлення втрачених позицій. Як відомо, першим кроком була розробка стратегічного планування провідних компаній, Проведені в цьому напрямку роботи показали, що стратегічне планування є корисним, але не універсальним засобом. Згодом стратегічне планування було доповнено, по-перше, плануванням засобів управління i, по-друге, управлінням в умовах постійно змінного зовнішнього й внутрішнього середовища.
Ваша команда зуміла сформувати таку віртуальну стратегію розвитку, яка дозволила підтримувати стійкі конкурентні переваги в достроковому періоді.
Впевнені, що за вами розвиток стратегічного менеджменту в Україні, а саме - глобалізація бізнесу.
Бажаємо вам міцного здоров'я, особистого щастя, творчого натхнення i нових сил у благородній cпpaвi - становленні системи стратегічного менеджменту у вітчизняній практиці.

Перший заступник Міністра
Б.М. Жебровський

Комментариев нет:

Отправить комментарий